ΥΛΙΚΑ:
500γρ. δαμάσκηνα απύρηνα
200γρ. καρυδόψιχα
1 κιλό κουβερτούρα υγείας
1 κουταλιά σούπας ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
– Γεμίζουμε ένα-ένα τα δαμάσκηνα με μισό καρύδι.
– Λιώνουμε την κουβερτούρα (μπεν-μαρί) στους 25°C. Ρίχνουμε το ηλιέλαιο στη λιωμένη σοκολάτα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
– Ρίχνουμε ένα δαμάσκηνο κάθε φορά μέσα στην κουβερτούρα και με ένα κουτάλι το γυρίζουμε μέχρι να καλυφθεί ολόκληρο.
– Το βγάζουμε και το ακουμπάμε σε λαδόκολλα μέχρι να κρυώσει.