Υλικά για μία μεγάλη σαλάτα:
12 μικρούς ντάκους (κριθαροκουλούρες)
16 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
1 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες
1 κουτ. της σούπας κάπαρη
5-6 καπαρόφυλλα
100 γρ. φέτα κομμένη σε κύβους
ρίγανη
5 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
2-3 κουτ. της σούπας βαλσάμικο ξίδι
αλάτι
κρέμα βαλσάμικου
Εκτέλεση:
1 Βάλτε σε ένα μπολ τα ντοματίνια, το κρεμμύδι, την πιπεριά, την κάπαρη, τα καπαρόφυλλα, αλατίστε, ραντίστε με το ελαιόλαδο και 2 κουταλιές βαλσάμικο ξίδι και ανακατέψτε.
2 Βάλτε στο πιάτο τους μικρούς ντάκους, τη σαλάτα και στην κορυφή της σαλάτας τα κομμάτια της φέτας. Πασπαλίστε με τη φρέσκια ρίγανη και γαρνίρετε με την κρέμα βαλσάμικου.